Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

NOEN AV VARE ANMELDELSER

Les flere her


⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Har gått jevnlig til Osteopat Paul Giske i ca 6 måneder. Jeg har hatt plager med hode, nakke, kjeve, hals og svelging i flere år. Jeg opplever nå stor bedring mht plagene mine. Jeg har ikke vært så bra som jeg er nå på flere år:-) Jeg har prøvd mange ulike typer behandling i løpet av årene, og kan trygt anbefale Paul Giske på det sterkeste."

- Turid Brattland

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Jeg har brukt flere tusen hos fysioterapaut før jeg kom til Paul Giske. Har slitt med hofteproblemer etter korsbånd-operasjon. Som aktiv håndballspiller har jeg slitt mye det siste året, og har ikke fått spilt på grunn av hofteproblemene. Da jeg bestilte time hos Paul visste jeg lite av osteopati på forhånd, men ble allerede etter første behandling kvitt store deler av smertene mine. Etter andre behandling er smertene tilnærmet borte. Jeg skulle virkelig ønske jeg dro til Paul tidligere, og vil selv foretrekke osteopati foran fysioterapi fremover. Anbefaler alle på det sterkeste å bestille time!"

- Oda Monsen

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Paul har effektivt behandlet ryggen min som var stiv i nesten 20 år.

Jeg prøvde kiropraktorer i mange år men fikk 100% effekt kun etter behandling hos Paul Giske.

Anbefales med 100% 👍👍👍"

- Arturas Hoff

 

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn