Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

OM MEG


Jeg er 45 år (født 28.03.76) kommer fra Trondheim. Vinteren 2018 flytter jeg tilbake til Trondheim etter å ha bodd i Oslo siden 2006. I Oslo har jeg jobbet som fysioterapeut og osteopat på tre klinikker, og jeg har opparbeidet meg mye kunnskap og erfaring med et bredt spekter av plager og tilstander.

Jeg har en lang utdannelse bak meg. Først 4-årig fysioterapiutdannelse i Tyskland og Nederland fra 1999 til 2003, og osteopatiutdannelsen fra 2004 til 2009.Jeg har etter endt utdannelse vært på en rekke kurs og deltatt i kollokviegrupper for å hele tida bli en bedre osteopat og utvikle meg videre.

Jeg synes det er spennende å jobbe med forskjellig type lidelser. Det kan være alt fra muskelskjelettplager til betennelser, svimmelhet, stressplager, lite energi, fordøyelsesplager, sure oppstøt osv. Jeg brenner for å finne årsaken til plagene igjennom en grundig analyse for deretter å behandle problemet. Målet mitt er at du som pasient ikke skal måtte ha mange behandlinger, ettersom selve årsaken til plagene er behandlet og symptomene derfor forsvinner og ikke kommer tilbake.

​ I Noen tilfeller kan det være hensiktsmessig å gjøre forebyggende behandling hvis man sliter med gamle skader eller har en spesielt belastende jobb etc. Jeg har også en genuin interesse for ernæring og forskning, og motiveres av at det er store ting på gang i osteopatien i Norge i forhold til videre forskning. Blant annet så skal det gjennomføres en stort kontrollert klinisk studie av sure oppstøt i løpet av et års tid. Dette fordi de forstudiene som er gjort har vist veldig lovende resultater. Dette vil jeg ta del i og ser veldig frem til dette prosjektet.

For å koble av på fritididen så liker jeg å være ute i naturen på sykkel eller på ski. ​

 

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn